Over A Christmas Cantate

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

20 dec

Kerstconcert uit Scandinavië

woensdag 20 december 2023 van 20:15 uur tot 22:00 uur

Met solisten Annelies Van Gramberen en Joris Derder, de koren Nieuwdauw en La Furia en de V.R.T.-Bigband o.l.v. Dree Peremans

Voor het jaarlijkse kerstconcert trekken we naar Zweden. “A Christmas Cantate” van de Zweedse componist Nils Lindberg vertelt wel het klassieke kerstverhaal, maar muzikaal brengt Lindberg een mix van Zweedse volksmuziek, Engelse carols en nieuwe nummers met zowel klassieke als jazzy harmonieën en vooral swingende jazzritmes. De populaire kerstliederen, die we kunnen meezingen, worden afgewisseld met instrumentale tussenkomsten van de bigband en intimistische songs door solisten en koor.

Davidsfonds Herent biedt 30 tickets aan tegen 13 euro in plaats van 16 euro (prijs van GC De Wildeman). Hebt u interesse, stort dan 13 euro op rekeningnummer BE84 0011 6712 9359 van Davidsfonds Herent met vermelding ‘kerstconcert’.

Dit concert zal nu doorgaan in het Ontmoetingscentrum WarotWarotstraat 13, 3020 Winksele.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 13,00

Info: Luc Torrekens

torrekens.luc@skynet.be

0472/936753

Labels: Ontspanning & OntmoetenMuziek1 sessieActiviteitConcertkerstconcert