Over ALLEMAAL BREL

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

14 dec
Herent - GC De Wildeman

ALLEMAAL BREL

Met Brel zoals U hem nog nooit gehoord hebt

donderdag 14 december 2023 van 20:00 uur tot 22:30 uur

Allemaal Brel  is een liedjesvoorstelling die volledig draait rond het oeuvre van Jacques Brel.

Jan Straus (piano) en Kris Steenackers (zang) brengen vol overgave, passie en humor het meest bekende deel uit de catalogus van Jacques Brel en  brengen  ‘Le Grand Jacques’ daarmee opnieuw een beetje tot leven. Hij noemde zichzelf een Vlaming die Frans spreekt, hij bezong als geen ander het Vlaamse  landschap  (Le plat pays) waarvoor hij met een plek beloond werd in de Vlaamse Canon.

Jan en Kris brengen Brel op hun manier, soms dicht bij het origineel , dan  weer met een creatieve twist en een streepje humor.

Voorstelling gaat door in De Speelplaats van GC De Wildman, Schoolstraat 15, 3020 HERENT.

Toegang voor onze leden door 20 € per persoon en over te maken op rekening van Davidsfonds Herent  BE84 0011 6712 9359, met in de mededeling : BREL (Niet-leden van het Davidsfonds betalen 23 € per persoon).

Na het optreden wordt er jullie nog een drankje aangeboden. Samen cultuur beleven betekent immers ook een gezellige babbel onder mekaar ! Ook Jan en Kris zullen een glaasje meedrinken !

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 20,00
Standaard € 23,00

Info: Luc Torrekens

torrekens.luc@skynet.be

016/23 28 51

Labels: Kunst & CultuurMuziek1 sessieActiviteitConcert