Over NATUURWANDELING in het SILSOMBOS

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

17 sep

NATUURWANDELING in het SILSOMBOS

Ondertitel (hierboven bij titel, hoofdtitel invoeren)

Een kennismaking met een van de mooiste natuurgebieden in de regio. De ontstaansgeschiedenis van het gebied, de planten en dieren, en de boeiende wereld van de paddenstoelen en de vele variaties van zwammen.

zaterdag 17 september 2022 om 14:30 uur

Natuurgids en amateurmycoloog Patrick Luyten neemt ons mee naar het Silsombos, gelegen op de grens van Erps-Kwerps en Nederokkerzeel. Hij laat ons kennismaken met een van de mooiste natuurgebieden in de regio. Patrick Luyten zal het niet alleen hebben over de ontstaansgeschiedenis van het gebied, de planten en dieren, maar we komen ook alles te weten over de boeiende wereld van de paddenstoelen en de vele variaties van zwammen die we aantreffen in dit mooie natuurgebied.

Na de wandeling kan er nagepraat worden bij een drankje in de aanpalende brasserie Bar Bruis.

Heb je interesse, stort dan 5 euro op rekening BE84 0011 6712 9359 van Davidsfonds Herent voor 15 september met vermelding ‘natuurwandeling’. Wil je graag een beroep doen op carpooling om in Erps-Kwerps te geraken, laat dit dan weten in de mededeling van de overschrijving.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 5,00
Standaard € 5,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Ontspanning & OntmoetenActiviteitWandeling met gidswandel- en fietsroute